BestMarin Molde


pin
Verftsgata 4
6416 MOLDE
Man-Fre: 08.30-17
Tor: 08.30-18
Lør: 10-14
71 21 14 00

Om BestMarin Molde

BestMarin Molde, som mange lokale også kjenner som Spectra Marine, har ti års lokal fartstid. Bedriften fikk i 2013 den ærefulle utmerkelsen “Gazellebedrift”.  Skipper i butikken er Ole Kristian Ødegård.

Hos BestMarin Molde vil du få hjelp og veiledning om det skulle gjelde ny kartplotter eller bare kjapt trenger slitedeler til noe annet ombord. Vareutvalget i butikken er tilrettelagt for den gode båtopplevelsen. Her er det lagt vekt på et variert og spennede vareutvalg til hyggelige priser.

Butikken fører også de mest vanlige slitedelene til de fleste motormerker, slik som filtre, impellere og oljeprodukter av beste kvalitet. BestMarin Moldes marina på Skorgnes kom på plass i 2018. Her tilbys serviceog reparasjoner. I tillegg føres merkene Yanmar, Volvo Penta, Yamaha, Mercury og Mercruiser. BestMarin Molde er også forhandler av Quicksilver og Uttern båter.

Kom innom BestMarin Molde for god ekspertise og service. Plott inn Verftsgata 4, 6416 Molde. Du finner en stor parkeringsplass utenfor deres godt merkede butikk.

Velkommen innenfor!