BestMarin Stavanger


pin
Hundvågveien 27
4085 Hundvåg
Man-Fre: 10-18
Lør: 10-15
40 00 15 85

Om BestMarin Stavanger

BestMarin Stavanger har kort fartstid i byen, men mannskapet er båtfolk som selv har båt og er glad i sjølivet. Skipper i butikken er Morten Grønning.

Med seg som mannskap i BestMarin Stavanger har han dyktige fagfolk med solid bransjekunnskap. Her vil du få hjelp og veiledning om det skulle gjelde ny kartplotter eller bare kjapt trenge deler til noe annet ombord.

Vareutvalget i BestMarin Stavanger er tilrettelagt for den gode båtopplevelsen. Butikken har lagt vekt på et variert og spennede vareutvalg til hyggelige priser for deg og ditt mannskap. BestMarin Stavanger ser fram til å møte nye og gamle kunder - kom innom for god ekspertise og service. Plott inn Hundvågveien 27, 4085 Hundvåg - og du finner oss.

BestMarin Stavanger ligger nede ved bryggene og har stor parkeringsplass rett utenfor butikken. Kommer du sjøveien har de gjestepass ti skritt fra inngangsdøren.

Butikken ligger innerst på babord side når du kommer inn Galleivågen. Butikken er lett gjenkjennelig med en svingende radar på taket.

Velkommen!