Norges største båtutstyrskjede - BestMarin

BestMarin Kristiansand


pin
Elvegata 4
4608 KRISTIANSAND
Man-Fre: 09-17
Tor: 09-18
Lør: 09-15
38 02 28 92

Om BestMarin Kristiansand

BestMarin Kristiansand har lang fartstid i byen. Butikken har røtter helt tilbake til 1920! Mange kjenner butikken også under navnet Navigare.

Skipper i butikken, Øystein Jacobsen er sønn av en sjømann og fikk tidlig saltvannshistoriene inn i blodet. Han begynte tidlig med båtlivet og har hatt flere båter opp gjennom årene. Nå lar han sin kunnskap om båt og båtstell komme egne kunder til gode over disken her i Elvegata.

Med seg som mannskap i BestMarin Kristiansand har han dyktige fagfolk med solid bransjekunnskap. Her vil du få hjelp og veiledning om det skulle gjelde kartplotteren ombord eller om du skulle kjapt trenge deler til noe annet ombord.

Vareutvalget i BestMarin Kristiansand er utviklet over mange år og tilrettelagt for den gode båtopplevelsen. Butikken er også forhandler av Yanmar og fører i tillegg servicedeler for Volvo Penta.

Mannskapet hos BestMarin Kristiansand ser fram til å treffe deg kommende sesong. Plott inn Elvegata 4, Kristiansand. Du finner parkeringsplass rett utenfor butikken.

Kommer du sjøveien går du mot elva Otra hvor du finner dem på babord side like før broen.