Norges største båtutstyrskjede - BestMarin

BestMarin Oslo


pin
Hovfaret 6
0275 Oslo
Man-Fre: 10-17
Lør: 10-16
22 83 29 20

Om BestMarin Oslo

Bak disken hos BestMarin Oslo finner du dyktige fagfolk, som alle har lang fartstid med båt og båtliv. 

Henrik og Thomas er begge seilmakere og har bygget opp butikkene ved Hoff og Sjølyst Marina slik at du skal finne det du trenger uten å måtte gå tomhendt hjem.

Spesielt vil seilerne finne alt de måtte trenge av riggutstyr hos gutta på Hoff. Samtidig vil du kunne dra nytte av Thomas og Henrik sin seilmakerkunnskap om det måtte være seil, kalesje eller bare til en markiseduk. Du leverer alt inn til BestMarin Oslo og de ordner jobben for deg. I tillegg tar vi gjerne på oss oppgradering av rigg, montering og ikke minst nedtak og oppsett. Snakk om service!  

Alt personal hos Best Marin Oslo kan faget og er drevne båtmenn. I tillegg til vanlig god handel med lagervarer skaffer vi varer fra godt over 20 leverandører i Europa. 

En vandring rundt i butikken viser oss at de har det aller meste en båtmann trenger til vårpussen og til forberedelse til sommertoktet ut fjorden. En båtutstyrsbutikk du vil trives i.

Plott inn Hovfaret 6, 0275 Oslo eller Drammensveien 160, 0277 Oslo. Kommer du med båt så finner du alltid en ledig gjestehavnplass ved Sjølyst Marina gjestehavn. Herifra er det 50 meter til Båtsupern og 10 min gange til vårt flaggskip på Hovfaret 6. Kommer du med bil svinger du inn mot Møllhausens torg og parkerer gratis på den store åpne parkeringsplassen foran butikken. Kommer du til Sjølyst finner du oss inne på Sjølyst Marina, lett tilgjengelig med bil og båt.