Norges største båtutstyrskjede - BestMarin

BestMarin Oslo


pin
Filipstadveien 5
0250 OSLO
Man-Fre: 10-17
Lør: 10-16
22 83 29 20

Om BestMarin Oslo

Bak disken hos BestMarin Oslo finner du dyktige fagfolk, som alle har lang fartstid med båt og båtliv. Besøk oss i vår nye avdeling på Sjølyst kun i sesongen (april-september).

Dag Magnus og Thomas er begge dovne seilere og har bygget opp butikken ved Aker Brygge slik at du skal finne det du trenger uten å måtte gå tomhendt hjem.

Spesielt vil seilerne finne alt de måtte trenge av riggutstyr hos gutta på Fillipstadkaia. Samtidig vil du kunne dra nytte av Thomas sin seilmakerkunnskap om det måtte være seil, kalesje eller bare til en markiseduk. Du leverer alt inn til BestMarin Oslo og de ordner jobben for deg. Snakk om service!

En vandring rundt i butikken viser oss at de har det aller meste en båtmann trenger til vårpussen og til forberedelse til sommertoktet ut fjorden. En båtutstyrsbutikk du vil trives i.

Plott inn Fillipstadveien 5, 0250 Oslo. Kommer du med båt så finner du alltid en ledig gjestehavnplass ved Tjuvholmen gjestehavn eller ved Aker Brygge. Kommer du med bil svinger du inn mot Tjuvholmen og parkerer på den store åpne parkeringsplassen rett til høyre for innkjøringen.

Husk å legge på P-automaten!