Norges største båtutstyrskjede - BestMarin

BestMarin Stord-Bømlo


pin
Ternetangen 70,
5420 Rubbestadneset
Man-Fre: 09-16
Lør: 09-13
53 42 72 82

Om BestMarin Stord-Bømlo

BestMarin Stord-Bømlo har lang erfaring innen båt, vedlikehold og båtproduksjon. Mange kjenner butikken under navnet Innvær Plast AS som ble stiftet i 1971.

Vi er forhandler og verksted for Suzuki og Nanni Motorer og flere av de store merkevarene innen båt. Produktene og varelageret vårt er basert på alt fra start til sluttbruker, og vi har lang erfaring innen faget som sikrer deg som kunde de rette produkta til din båt.

Vi hjelper deg gjerne med utstyrsvalg og kvalitetsvalg. Vi slipper og lagrer båter inntil 80 fot og 70 tonn, ute og innendørs. Et stort slipp anlegg med dørhøyde 15 meter gir oss gode arbeidsforhold innendørs og her er det også anledning til arbeid på egen båt. Moderne Båthotell som rommer over 100 båter.

Sesongen 2019 bygger vi ny butikk og nytt bunkers anlegg, og vi gleder oss til og ta imot dere. Skipper i Butikken er Frode Innvær og mannskapet har lang erfaring innen bransjen.

Plott inn Ternetangen 70, 5420 Rubbestadneset. Du finner en stor parkeringsplass utenfor deres godt merkede butikk. Velkommen innenfor!