BestMarin Ålesund


pin
Breivika Industrivei 47
6018 ÅLESUND
Man-Fre: 09-17
Tor: 09-18
Lør: 10-14
70 14 77 11

Om BestMarin Ålesund

BestMarin Ålesund, som mange lokale også kjenner som Spectra Marine. Skipper i butikken er Sigurd Breivik. Her vil du få hjelp og veiledning om det skulle gjelde ny kartplotter eller bare kjapt trenge slitedeler til noe annet ombord.

Vareutvalget i BestMarin Ålesund, er tilrettelagt for den gode båtopplevelsen. Her er det lagt vekt på et variert og spennede vareutvalg til hyggelige priser for deg og ditt mannskap. Butikken fører også de mest vanlige slitedelene til de fleste motormerker, slik som filtre, impellere og oljeprodukter av beste kvalitet.

BestMarin Ålesunds moderne marina på Skorgnes kom på plass i 2013, samme år som forretningen etablerte seg i Breivika, hvor de er i dag. BestMarin Ålesund fører også merkene Yanmar, Volvo Penta, Mercury og Mercruiser. Butikken er i tillegg forhandler av Quicksilver og Uttern båter. I tillegg utføres reparasjoner og service. Det meste av slitedeler på lager.

Stikk innom BestMarin Ålesund for god ekspertise og service. Plott inn Breivika Industrivei 47, 6018 Ålesund. Butikken har en stor parkeringsplass utenfor  butikken.

Velkommen innenfor!